Szál.Beton.Technológia

Legyen szó műanyag-, vagy üvegszál használatáról, igen sok hibalehetőséggel találhatod szembe magad.

Az alábbiakban válogatást készítettünk a legfontosabb tudnivalókkal kapcsolatban, hogy semmiképpen ne kelljen rossz tapasztalatokat gyűjtened.

Érdekel ez az egyedülálló technológia? További tanácsokra, információkra lenne szükséged?

Állunk rendelkezésedre!

 

Miért és hová szükséges az ipari betonpadló?

ipari betonpadló

Az ipari betonpadló akkor tölti be maradéktalanul a szerepét, ha észrevehetetlen, mégis strapabíró és sokáig szolgálja a tulajdonosait. Egy jól felépített betonpadló nem repedezett, hepehupás, ellenáll az őt érő hatásoknak. A leggyakrabban ipari és kereskedelmi környezetben veszik hasznát ennek a masszív konstrukciónak. Így gyakran választják például raktárak, garázsok, parkolók, hűtőházak, csarnokok vagy pedig gyártási területek padlójául.

Az ipari betonpadlónak is többféle típusát tudjuk megkülönböztetni. Létezik kültéri ipari betonpadló, standard ipari betonpadló, nagy síkpontosságú ipari betonpadló, fugamentes ipari padló, padlófűtéses ipari betonpadló, hűtőházi ipari betonpadló és végül teremgarázs ipari betonpadló. Ezeket a padlókat a szerint érdemes választani, milyen speciális körülmények és hatások szabják meg az alapanyag tulajdonságait, külterületen vagy belterületen használják-e majd. A különböző szerkezetű és minőségű ipari betonpadlók mindenhol megtalálják a helyüket, csak jól kell megválasztani őket.

Amennyiben segítségre van szükséged a választáshoz, keress minket bizalommal!