Társadalmi szerep

Számunkra nagyon fontos a szervezeti társadalmi felelősségvállalás, azontúl, hogy az általunk forgalmazott termékek csomagolása speciális vízben oldódó papírból készül, ezzel is védve környezetünk tisztaságát, technológiáink keresztül próbáljuk minnél több kivitelezésen az ökológiai lábnyomunk mérséklését elérni, emellett negyedévente,  vállalkozásunk lehetőségeihez mérten, elkülönítünk adományt, amivel segíteni szeretnénk különböző alapítványok működését, gyűjtések támogatását vagy önkéntes munkánkkal egy közcél megvalósítását.

„… a világhoz nem alkalmazkodni kell, hanem csinálni, nem újrarendezgetni azt, ami már megvan benne, hanem hozzáadni mindig …”

2015. június: Első negyedéves adományunkat a Heim Pál Gyermekkórháznak ajánlatuk fel, akik gyűjtést rendeztek egy hordozható ultrahang berendezés megvásárlásához, reméljük gyorsan összegyűlik a teljes összeg, hogy minnél hamarabb segítse a betegségek könnyebb diagnosztizálását.

2015. szeptember: Vállalkozásunk a 2. negyedévben egy kislány részére ajánlott fel támogatást.
Vivien születése óta csökkent izomtónusú és Down szindrómában szenvedő kisgyermek, akinek folyamatosan szüksége van az egészségét elősegítő gyógytornákra és egyéb kezelésekre.
Nehéz anyagi körülményeik ezt nem teszik lehetővé, ezért is döntöttünk úgy, hogy segítünk ennek a kislánynak a gyógyulásban.

2015. december: Utolsó negyedéves támogatásunkat a nyergesújfalui Kick-Box Egyesületnek ajánlottuk fel, az év végi ajándék elkészítését vállaltuk fel, melyet azok a gyerekek kapják, akik ezt a szép küzdősportot űzik egész évben.
A különlegessége ezeknek az ajándékoknak nem csak az volt, hogy nagyon sok gyermeknek tudtunk örömet okozni vele, hanem az is, hogy saját kezüleg készítettük el ezt a több mint 100 db beton hűtőmágnest.
A feladat nem volt egyszerű, de a végeredmény és az önzetlen ajándékozás öröme kárpótolt bennünket a sok munkánkért.

2016. március: Vállalkozásunk az első negyedévben egy kisfiú részére ajánlott fel támogatást.
Zsoltika születése óta 100%-os vak, autista és középsúlyosan értelmi fogyatékos, aki ráadásul sajnálatos módon édesanyjukájával egyedül maradt a minden napos nehézséggekkel és problémákkal.

2016. június: Második negyedévben a Heim Pál Gyermekkórház részére egy bőrrák diagnosztizáló berendezés megvételére ajánlottunk fel támogatást.

A bőrrák egyre gyakoribb betegség, a korai stádiumban való felismerés életeket menthet, reméljük támogatásunkkal esélyt tudunk adni a gyógyulásra!

2016. szeptember: Vállalkozásunk harmadik negyedéves adományát egy esztergomi hármas ikerpár édesanyja kapta meg. Akinek sajnálatos módon fogyatékkal élő gyermekeinek a megélhetéséhez nincsenek meg az anyagi felételeik.
Reméljük támogatásunkkal megkönnyítjük egy kicsit a mindennapjaikat!

2016. december: Utolsó negyedéves támogatásunkat egyrészt szívátültetésre váró gyermekek kapták meg, hogy a napi gyógyszer szükségleteiket fedezni tudják, másrészt segítkeztünk ifj. Fekete László erőemelő Japánban megrendezésre kerülő versenyre való kijutásában. Sok sikert kívánunk neki a minél eredményesebb részvételért és a doppingmentes sportolás népszerűsítéséért!

2017. március: Vállalkozásunk az első negyedévben a Heim Pál és Madarász utca Gyermekkórházakat támogatta egy speciális  videodermatoscop rendszer berszerzésével. A berendezés a rosszindulatú bőrelváltozások szűrésére alkalmazzák, használatával megnövekedhetnek azon esetek száma, akiknél a korai felismerés által megelőzhető a bőrrák kialakulása.
Bőrrák egyre gyakoribb betegség, előfordulásásnak drasztikus növekedése egyértelműen összefüggésben van a környezeti tényezőkkel, reméljük támogatásunkkal esélyt tudunk adni a gyógyulásra!

2017. június: Vállalkozásunk a második negyedévben a Heim Pál és Madarász utca Gyermekkórházak Koraszülött és Csecsemő Osztályát támogatta egy IntelliVue MP2 központi betegőrző monitorrendszer berszerzésével. A berendezés azonnali vészjelzést ad, ha az újszülötteknél rendellenesség lép fel.

2017. szeptember: Vállalkozásunk a harmadik negyedévben egy ABPM-05 vérnyomásmérő készülék beszerzésével segítettük a Heim Pál Gyermekkórház Gasztroenteorológiai Osztályát.
Reméljük támogatásunkkal sikerült egy megbízható és hosszú élettarmú berendezéssel gyarapítani a kórházat!

2017. december: Az utolsó negyedévben a Heim Pál Gyermekkórházat támogattuk egy GE Healtcare 860-as lélegeztetőgép beszerzésében.
Reméljük hozzájárulásunkkal egy egsetleges vészhelyzet esetén életeket tudnak menteni.

2018. március: Vállalkozásunk az első negyedévben a pécsi Gyermekgyógyászati Klinikát támogatta egy oxymetriás készülék beszerzésében. Reméljük támogatásunkkal esélyt tudunk adni a gyógyulásra.